Переваги інтерактивних дошок IPBOARD серії JL-9000E

Хіба можливо уявити наше життя без цифрових технологій? Особливо сьогодні, коли більшість вже забули, що таке факс і рахівниця, а комп’ютерна грамотність вважається нормою для будь-якої сучасної людини. Цифрові технології покликані полегшити монотонну людську працю.

            В даній статті ми познайомимо Вас з пристроями, які здатні повністю змінити Ваше уявлення про уроки та презентації. В розробці інтерактивних дошок IPBOARD використані найвдаліші досягнення науки та техніки за всю історію людства. IPBOARD стане Вашим незамінним помічником в підготовці і проведенні цікавих презентацій. Варто лише ближче познайомитися.

23021

Як працює інтерактивна дошка

            Інтерактивна дошка IPBOARD являє собою електромагнітний дисплей. Він працює як частина системи, в яку крім неї входять комп’ютер і проектор.

Схема роботи системи наступна:

Проектор, приймаючи сигнал від комп’ютера, проектує зображення на інтерактивну дошку. Дошка працює одночасно як монітор і пристрій вводу даних: комп’ютером можна управляти, торкаючись поверхні електронним маркером (він входить в комплект). Електронний маркер замінює маніпулятор «миші».

            Підключення інтерактивної дошки до комп’ютера виконується за допомогою кабеля, який входить в комплект.

            Спеціальне програмне забезпечення (повністю русифіковане) дозволяє писати і робити помітки поверх всіх видів документів, діаграм і веб-сторінок. Будь-яку інформацію, яка відображається на інтерактивній дошці можна роздрукувати, зберегти, відправити по електронній пошті або розмістити на сайті. Також інтерактивну дошку можна використовувати в якості проекційного екрану.

Сфери застосування інтерактивної дошки

В бізнесі

            В залежності від специфіки бізнесу доводиться вирішувати найрізноманітніші завдання, які потребують демонстрації зображення: відео-презентацій або слайд-презентацій, ознайомлення зі схемами, графіками, фотографіями. За допомогою інтерактивної дошки Ви зможете найбільш раціонально організувати свій час, легко впоратися з будь-якими завданнями, які виникають в ході наради з клієнтами, під час навчання співробітників або проведення презентацій. IPBOARD допоможе найефективніше провести будь-який захід.

В освіті та тренінгах

            Як показали дослідження, використання інтерактивних дошок якісно підвищує процес навчання. Інтерактивні дошки є незамінним помічником для тих викладачів, які за допомогою сучасних технічних, аудіовізуальних засобів та інтенсивних методів навчання прагнуть зацікавити своїх слухачів, підвищити відвідуваність занять, облегшити засвоєння матеріалу, а також допомогти учням з фізичними недоліками.

            Підвищуючи якість викладення матеріалу, інтерактивна дошка дозволяє перейти на більш високий рівень знань, проводити наглядні та чітко структуровані заняття. Великий інтерактивний екран і яскраві кольори приваблюють увагу учнів, сприяють кращому засвоєнню нового матеріалу.

image002

В роботі муніципальних та управлінських структур

            Інтерактивна дошка IPBOARD допоможе в підвищенні ефективності ведення нарад та кращого подання інформації. Це інструмент, який можна використовувати для різних задач – на приклад для планування. Інтерактивна дошка слугує екраном, на якому учасники нарад можуть демонструвати карти, інтернет-сайти, юридичні документи, графіку, плани будівництва та багато іншого.

В армії

            Інтерактивні дошки та планшети можуть бути надзвичайно ефективним інструментом для координації спільних дій бойових частин і отримання загальної картини поточної оперативної обстановки.

            Офіцери штабу або командного пункту мають швидкий доступ до електронних карт місцевості, включаючи дані з супутників, а також до схем тактичних дій. Працюючи з картами на екранні інтерактивної дошки, вони мають можливість отримати останні дані про обстановку. Визначивши положення бойових підрозділів, командуючий за допомогою електронного маркера може визначити подальші дії. Командири підрозділів та штабні офіцери вносять важливі уточнення в загальну карту, щоб потім роздрукувати єдиний документ, який визначає бойове завдання для всіх командирів, задіяних в операціях підрозділу.

23022

Переваги інтерактивних дошок IPBOARD серії JL-9000E

 

Висока зносостійкість

            Головна особливість інтерактивних дошок IPBOARD – збереження працездатності навіть при пошкодженні активної поверхні дошки, що являється значною відмінністю від дошок з сенсорною технологією. Це дуже важливий фактор при виборі інтерактивних дошок для навчальних закладів.

 

Бездоганна чіткість і висока швидкість роботи

            Електромагнітна сітка, яка використовується в конструкції дошки, гарантує високу точність в роботі. Технологія дозволяє працювати з поверхнею дошки при роздільній здатності 8192х8192 точок. Використання електромагнітної сітки також забезпечує високу швидкість обміну даними під час роботи.

Електронний маркер – єдиний діючий персонаж

            Активна поверхня інтерактивної дошки зчитує сигнал від електронного маркера, що дозволяє безперешкодно торкатися дошки та використовувати в роботі традиційні інструменти для креслення (лінійка, транспортир та ін..). Якщо доповідач випадково торкнувся рукавом піджака або пальцем поверхні інтерактивної дошки, то це ніяк не впливає на роботу пристрою.

Функції частого використання завжди під рукою

            На лицьовій поверхні інтерактивної дошки IPBOARDрозміщена панель сенсорних інструментів. Ці інструменти дублюють часто використовувані функції екранної панелі інструментів. Завдяки цим інструментам користувач під час роботи з інтерактивною дошкою буде рідше звертатися до екранного меню і, відповідно, не так часто потрапляти під промінь проектора.

 

Зручне підключення

            Для підключення інтерактивної дошки IPBOARD до Вашого комп’ютера в комплекті з пристроєм поставляється кабель USB довжиною 10 метрів. Довжини кабеля достатньо, щоб підключити інтерактивну дошку практично в будь-якій аудиторії.

Відсутність відблисків

            Матова поверхня інтерактивної дошки IPBOARD забезпечує чіткий та рівномірний розподіл яскравості зображення по всій активній площі дошки.

Не потребує джерела струму

            Не дивлячись на великі розміри пристрою, в інтерактивної дошки IPBOARD дуже низьке енергоспоживання (100 міліампер) при напрузі 5 Вольт. Інтерактивна дошка IPBOARD підключається до порту USB комп’ютера або ноутбука і не потребує додаткового підключення до джерела струму.

Економія на витратних матеріалах

            Маркер являється головним витратним матеріалом інтерактивної дошки IPBOARD. Виробник для економії користувачів включив в стандартну комплектацію 4 запасних наконечника для маркера, які дуже легко міняються. Такої кількості вистачить для інтенсивної роботи на термін не менше трьох років.

Універсальність батарейки – легка заміна

            Для електроживлення маркера використовується одна «мізинчикова» батарейка (ААА). Завдяки цьому користувач не залежить від розробника в плані витратних матеріалів. Такий елемент живлення можна придбати на сьогоднішній день в будь-якій точці планети. А завдяки низькому енергоспоживанню необхідність в заміні елементів живлення виникає дуже рідко.

Права кнопка миші

            Важлива особливість електронних маркерів – наявність кнопки для виклику контекстного меню (права кнопка миші).

Ергономічний маркер

            Від розміру та конструкційних особливостей маркера залежить зручність роботи. Маркер має бути зручним для дорослого і для дитини. Проведене виробником дослідження довело, що маркер товщиною 17 мм ідеально відповідає всім вимогам ергономіки. Будь-який користувач інтерактивної дошки гідно оцінить цю превагу IPBOARD.

Тримач для маркера

            Для того щоб маркер завжди був на своєму місці, в комплектацію інтерактивної дошки IPBOARD входить спеціальний тримач для маркера. Користувач може визначити для себе найактуальнішу сторону інтерактивної дошки і встановити тримач. Буде це ліва сторона чи права – не важливо, адже конструкція фіксатора передбачає обидва варіанта кріплення.

Універсальність кріплення

            Вага інтерактивної дошки по відношенню до розміру досить невеликий – при 78 дюймів по діагоналі вага пристрою 18,8 кг. Тому встановити інтерактивну дошку IPBOARD дуже просто як на стіну (в стандартну комплектацію входить набір настінних кріплень), так і на мобільну стійку.

Надійна упаковка

            Крім того, що інтерактивна дошка IPBOARD в упаковці захищена антистатичним пакетом, міцна п’ятишарова еластична упаковка ще надійніше збереже пристрій від зовнішніх факторів під час тривалого транспортування, а також запобіжить розкомплектуванню. При розробці упаковки враховані всі можливі форс-мажорні обставини при транспортуванні, за винятком нещасних випадків та стихійних лих.

Гарантія на поверхню інтерактивної становить 5 років.

Інтерактивні технології все ширше впроваджуються в різноманітні сфери нашого повсякденного життя: освіта, бізнес, ділове середовище – все це сьогодні немислимо без дошок IPBOARD.

Спеціалісти нашої компанії нададуть Вам кваліфіковану, безкоштовну консультацію щодо інтерактивного та проекційного обладнання (виїзд інженера для огляду приміщення – безкоштовний).

Інтерактивні дошки IPBOARD успішно працюють в багатьох школах Київської, Черкаської, Львівської та інших областей. З прикладами наших інсталяцій можна ознайомитися тут. Наша компанія постійно приймає участь в освітніх виставках, на яких Ви можете познайомитися зі всією продукцією. Приклади інтерактивних уроків для вчителів також представлені на нашому сайті

Наша компанія вже 12 років працює на ринку комп’ютерного обладнання. Ми завжди йдемо на зустріч нашим клієнтам – порадимо, допоможемо, встановимо.

 

23024